Over Te Veldhuis bestrating en grondwerk

Wij zijn Te Veldhuis bestrating en grondwerk. Onze onderneming is gevestigd in Delden. Onze specialisatie is het gebied van bestratingswerkzaamheden en grondwerkzaamheden. Wij beschikken over de juiste vakkennis en hebben het materieel om elke opdracht vakkundig uit te voeren. Daarbij zijn wij VCA gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons voorop

De klant staat centraal

Bij ons staat de klant centraal. Bij de werkzaamheden zijn we open en eerlijk, alles gaat in overleg met u als klant. Het is ons streven om uw opdracht zo perfect mogelijk uit te voeren. Hier adviseren wij in en wij denken altijd met u als klant mee. Kwaliteit en perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast geven wij altijd garantie op onze geleverde diensten.

Wij nemen alles uit handen

Uiteraard kunnen wij alles bij u uit handen nemen, indien u dat wenst. De werkzaamheden worden dan van A tot Z door ons uitgevoerd. Ook het leveren van de materialen is voor ons geen probleem. Tevens kunt u bij ons terecht voor spoedaanvragen. Door omstandigheden kan het zijn dat uw opdracht binnen zeer korte termijn uitgevoerd moet worden. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen indien nodig ook op zaterdag of ’s avonds werken.

Bezoekadres

  • Te Veldhuis bestrating & grondwer
  • Beatrixstraat 9
  • 7491 EN Delden

Contactinformatie